Individueel consult

Janneke, fijn mens en fantastische licht (ook in donker) werker. Ik ben zo blij en dankbaar met je. Het is fijn, pittig, vermoeiend en transformerend om hier in mijn nieuwe huis in Hongarije AANwezig te zijn. Gelukkig dankzij al jouw tools en inzichten kom ik steeds dichter bij mezelf en de thuis in mijn huis die ik graag wil creëren.
Marieke

Wil jij:
helderheid in je hoofd
zelfvertrouwen
innerlijke rust
afnemende angsten
veel minder piekeren
contact met je lichaam, je hart en je buik
weten wat je wilt
gevoel toelaten zonder erdoor overspoeld te worden

In de boom

Hoe gaan we te werk?

Ik geef intuïtief invulling aan de inhoud van de coachingconsulten, afgestemd op jouw essentie. Ik maak daarbij gebruik van helderwetendheid, heldervoelendheid en helderziendheid. Meestal gaan we eerst in gesprek, zodat je vragen helder worden. Hierbij hebben we op meerdere bewustzijnslagen contact en kan ik met je meekijken en verwoorden welke onbewuste processen en onderliggende patronen je belemmeren.

We kijken ook naar wat je innerlijke kracht en essentie is, zodat je dit steeds meer zelf kunt gaan herkennen, van genieten en van daaruit kunt gaan leven. Onder de woorden van dit gesprek ontstaat een helende energie, dus er vindt vanzelf al een stukje healing plaats. We komen samen tot adviezen over hoe je thuis verder aan de slag kunt. Als aanvulling kan ik je natuurproducten adviseren die je thuis verder begeleiden.

Naast coaching en reading ontvang je ook een healing. Healing heelt oude ballast en karmaknopen en brengt veel meer licht, balans en aarding. Tijdens de healing ga je meestal liggen en hoef je niets meer te zeggen. Je kunt het gewoon ondergaan. Ik fungeer als kanaal en de energie stroomt via mijn systeem vanzelf naar waar dat bij jou nodig is. Ik kan je aanraken, maar dat hoeft niet als je dat niet prettig vindt. Je ontvangt van de energie precies wat je aan kunt en waar je aan toe bent.

Meerdere consulten zijn aan te raden zodat we laag voor laag steeds meer de diepte in kunnen gaan voor blijvende heling, groei en ontwikkeling.

Een consult duurt 1 tot 1,5 uur. 
Het tarief is €99,- per consult.