Individuele doorbraak: Vuur, Aarde, Water of Lucht

Wat het ook geweest is, het heeft geen naam en vorm. Er is in elk geval vanaf de "uitbarsting" een enorme positieve doorbraak. Het lijkt wel de stop die van de champagnefles is gevlogen. Alleen maar liefde en positiviteit.
Dank je wel, het was een knallend cadeau.
Henk

Lijkt het alsof je steeds stil staat?
Voelt het alsof je niet ècht leeft?

Heb je meer in je mars, maar komt het er niet uit?
Ben je er aan toe om alle oude shit los te laten?
Wil je nu echt eens stappen zetten?
Wil je weten èn ervaren wat jouw innerlijke kracht is?

Je kunt kiezen of je een Vuur, Aarde, Water of Lucht georiënteerde doorbraak wilt. Ieder element heeft zijn eigen kracht. Hieronder lees je wat ze inhouden. Voel maar welke jou het meeste aanspreekt of bel voor een korte afstemming op jouw innerlijke vraag.

We zullen zoveel mogelijk buiten zijn tijdens een doorbraakdag, in de omgeving van Bemmel: je verbinden met je ware natuur IN de natuur tijdens dit samenspel met de elementen.

Welk element kies jij? Vuur, Aarde, Water of Lucht?

Vuur

Vuur

Je bevrijd jezelf van je angst om te gaan staan in je kracht, om te gaan stralen. Onder andere door middel van een Atlantis-overdracht ga jij je innerlijk vuur weer aan zetten. Dit ken jij al, dit vuur, alleen heb je dit in eerdere levens vooral ingezet vanuit destructie.

Je bent in dít leven echter bedoeld om je vuur in te zetten vanuit liefde. Het kán ook niet anders meer, zo werkt de evolutie. Maar oude overtuigingen en trauma’s zitten nog in de weg, om volledig te vertrouwen op jouw creatiekracht. Tijdens deze intense ochtend/middag, volledig afgestemd op jou, gaan we die angst transformeren in kracht.

Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de doorbraakdag te plannen.


Aarde

Aarde

Lijkt het alsof je leven stagneert? Voel je dat je tot veel meer in staat bent, maar komt het er niet uit?
Kom uit je hoofd, in je lijf tijdens deze ochtend/middag volledig afgestemd op jou. Hierna durf je stappen te zetten en te gaan staan voor wie jij bent en wat jij de wereld te brengen hebt. Je gaat de verbinding herstellen met je voorouders, je roots. Hierdoor kun je oude trauma’s transformeren die van generatie op generatie doorgegeven zijn en komt jouw unieke kracht aan het licht.

Verbind je opnieuw met de kracht van de aarde, je oerkracht. Laat je helen door de natuur en haar spirits. Jij Bent de aarde. Puur omdat je een lichaam bewoont.

Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de doorbraakdag te plannen.


Water

Water

Vastzittende emoties komen weer in beweging waardoor je jezelf kunt helen. Dat is de kern van deze ochtend/middag helemaal afgestemd op jou. Niet alleen emoties vanuit ervaringen in dit leven, maar ook in vorige levens of doorgegeven vanuit je voorouders.
Doordat oude bevroren emoties weer in beweging komen, kan alles en iedereen op zijn/haar plek vallen zodat jij JOUW unieke plek eindelijk kunt gaan innemen.

Het leven wil weer door je heen stromen, je zelf-helende vermogen gaat hiermee weer aan. Je heelt jezelf en komt weer in je oorspronkelijke kracht. Geef jezelf dit oneindig liefdevolle cadeau om jezelf te openen voor jouw essentie, dat wat IS.

Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de doorbraakdag te plannen.


Lucht

Lucht

We kunnen zo vast zitten in onze gedachtenpatronen. In negativiteit, in onszelf naar beneden halen. Durf jij te zakken in je organisme en jezelf te openen voor het veld van niet-weten? Durf jij de controle los te laten? Durf jij je over te geven aan wie je werkelijk bent?

Tijdens deze ochtend/middag volledig afgestemd op jou zul je vanuit de chaos in het oog van de storm uit komen. Ik neem je mee, onder meer voor een 4 windrichtingen-overdracht. Je gaat alle hoeken van je zijn ervaren om uit te komen in je stille midden.

Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de doorbraakdag te plannen.
Praktisch
Van tevoren zullen we elkaar uitgebreid telefonisch spreken, zodat we beiden een beeld krijgen van de intentie waar je die dag mee aan de slag wilt.
Op de dag zelf trekken we 4 uur uit voor deze intense innerlijke reis voor jou. Ik zorg voor thee en versnaperingen.
Na een week zullen we telefonisch of via beeldbellen een rustig moment nemen om terug te blikken en te voelen, de puntjes op de i te zetten en eventuele vragen te beantwoorden. Tussendoor of naderhand kun je voor zaken die niet kunnen wachten ook altijd contact opnemen.

Jouw bijdrage aan deze innerlijke reis is €444,- (vrijgesteld van BTW).
Gespreide betaling is mogelijk.