Janneke

Janneke maakt deel uit van Grond van Liefde.

Wat is mijn verhaal?

Ik ben op Aarde om in mensen een brug te slaan tussen het donker en het licht, tussen de oude tijd en de nieuwe tijd. Een brug tussen dualiteit en eenheid. Juist omdat ik donker èn licht doorleefd heb, neem ik een schat aan ervaring mee en kan ik jou helpen in je weg terug naar het licht.

Fotograaf: Bart Kouwenberg

Zoals velen van jullie zullen herkennen, werd ook ik als kind niet gezien voor wie ik was. Mijn gevoeligheid en helder weten leerde ik al heel vroeg wegstoppen. Als adolescent was ik mezelf volledig kwijt en had geen idee meer wie Janneke was. Ik ging vanbinnen nog verder op slot terwijl de buitenwereld dacht dat het goed met me ging. Na mijn studie verpleegkunde ben ik gaan reizen, op zoek naar mezelf. Steeds meer vragen kreeg ik, maar geen antwoorden. Wie was ik nou werkelijk? Wat had ik hier in vredesnaam op aarde te zoeken?

Ik ontmoette mijn vriend en we kregen 2 dochters. Het leven overkwam me en ik bleef aan het overleven. In 2010 werd ME geconstateerd: chronisch vermoeidheid syndroom. Ik kon niet meer voor mijn jonge kinderen zorgen en lag bijna alleen nog maar op de bank. Volledig afhankelijk van anderen. Langzaam krabbelde ik op, maar nog steeds raakte ik bijna jaarlijks een paar maanden overspannen.

Totdat ik (eindelijk, eindelijk!) mijn gevoeligheid en essentie ging erkennen en ontdekken. Via cursussen, opleidingen, persoonlijke coaching en healing vond ik mezelf terug. En wat blijkt? Mijn gevoeligheid is juist mijn kracht!

Veel heb ik gereisd, naar prachtige plaatsen en met mooie mensen. Maar de reis naar binnen is veruit de mooiste van mijn leven. Alles ben ik tegen gekomen: diepe pijn, angsten, verdriet, vreugde, kracht en overgave. Door dit allemaal aan te gaan begon zich daaronder een permanente laag te laten zien. Een bedding van oneindige liefde en lichtheid. Die bedding is zó krachtig, zó duidelijk wie ik werkelijk ben, dat de ergste storm erin kan razen zonder me nog wezenlijk aan te tasten. Dit geeft rust en vertrouwen. Dat gun ik iedereen.

Dus als je begeleiding wilt bij het terugvinden van je essentie, jouw liefdevolle permanente bedding, ontmoet ik je graag!

~~~

Lieve Janneke,
Fijn mens en fantastische licht (ook in donker) werker. Ik ben zo blij en dankbaar met je. Het is fijn, pittig, vermoeiend en transformerend om hier in mijn nieuwe huis in Hongarije AANwezig te zijn. Gelukkig dankzij al jouw tools en inzichten kom ik steeds dichter bij mezelf en de thuis in mijn huis die ik graag wil creëren.
Marieke

~~~

Janneke geeft fijne sessies, soms confronterend maar altijd vol compassie.
Haar healings  werken nog lang door, ook al heb ik eerlijk gezegd geen flauw idee hoe ze dat nu precies doet!
Robert