Janneke

Mijn leven lang ben ik op zoek geweest. Op zoek naar wie ik ben, wat ik wil en wat ik hier op aarde in vredesnaam te doen had. En ik was op zoek naar Rust.

Gedurende mijn leven heb ik een schat aan ervaringen opgedaan: gereisd, getrouwd, moeder geworden, gescheiden, gewerkt in de zorg, het bankwezen, het onderwijs en als zelfstandig coach. Ik volgde cursussen, retraites, opleidingen, healingen, readingen, guru’s.

Dit pad was nodig. Het heeft me enorm geholpen om mezelf te leren kennen en steeds dichter bij mijn eigen kern te komen.

Maar begin 2023 heb ik alles wat ik weet en ooit geleerd heb los moeten laten.
Ik heb een vrije val in mezelf gemaakt. Niets in mijn leven klopte meer.

Ineens verafschuwde alles wat ik deed en hoe ik mezelf neerzette in de wereld. Ik vond het veel te zweverig, te ego-gericht, teveel “kijk mij nou eens goed de mensheid helpen”. Dit heeft maanden geduurd. Maanden verblijvend in niemandsland waarbij ik niets wist, geen inkomen had en geen uitzicht op inkomen.

Tegelijkertijd was ik niet bang en ik maakte me geen zorgen. Het voelde als PRECIES de bedoeling, al had ik geen idee welke bedoeling. Ik gaf me over aan het leven.

En dat doe ik nog steeds. Ik blijf dicht bij mezelf en leef zoals het leven bedoeld is: vanuit liefde, eenvoud en plezier. Dat geeft Rust.

Mijn grootste bijdrage aan de wereld is simpelweg mezelf te zijn en deze gave te delen met iedereen die daarvoor open staat.

Fotograaf: Bart Kouwenberg

~~~

Lieve Janneke,
Fijn mens en fantastische licht (ook in donker) werker. Ik ben zo blij en dankbaar met je. Het is fijn, pittig, vermoeiend en transformerend om hier in mijn nieuwe huis in Hongarije AANwezig te zijn. Gelukkig dankzij al jouw tools en inzichten kom ik steeds dichter bij mezelf en de thuis in mijn huis die ik graag wil creëren.
Marieke

~~~

Janneke geeft fijne sessies, soms confronterend maar altijd vol compassie.
Haar healings  werken nog lang door, ook al heb ik eerlijk gezegd geen flauw idee hoe ze dat nu precies doet!
Robert