Stervensbegeleiding

Stervensbegeleiding

Wat heb jij nodig om je leven “rond” te maken? 
Wat heb jij nodig om met zoveel mogelijk rust de overgang te maken naar het hiernamaals?
Wat hebben je naasten nodig?

Ben je er aan toe om het leven los te laten?
Kun je je lichaam bedanken en vergeven voor de reis van je leven tot nu toe?
Ben je er aan toe om je geliefden los te laten?

Dit is een periode waarbij alle gevoelens langs kunnen komen. Bij jou en bij je naasten.
Is er vertrouwen, rust? Voel je angst of schuldgevoel? Vraag je je af of je het goed hebt gedaan in je leven? Of heb je vragen over wat je te wachten zou kunnen staan? Zijn er nog “losse eindjes”, zoals mensen met wie je je wilt verzoenen of dingen die je gezegd wil hebben?

Niet op alle vragen is een antwoord, vaak gaat het ook over het verzoenen met wat je niet weet, gaat het over overgave aan dat wat gewoon IS.

Ik kan en wil graag naast jou en je naasten staan om jullie te begeleiden in deze ongekende fase van je leven. Om van dienst te zijn op de scheidslijn tussen leven en dood, tussen hoofd en hart, tussen verlangens en verwachtingen.
Ik kijk altijd “verder”, voel wat er tussen de regels door gezegd wordt en kan door de sluiers tussen leven en dood heen kijken en dit voor jullie vertalen. Denk hierbij aan gesprek; het neerzetten van een prettige, veilige energie in de ruimte; energetische healing om los te laten wat je niet meer dient of gewoon rust in je hoofd en je lijf; reading om je diepe zielswensen te verwoorden; contact met gidsen en dierbaren die je voor zijn gegaan, enz, enz.

Dit kan best wel eens confronterend zijn, omdat de taal van de ziel zich ongekunsteld en zuiver wil uiten, maar altijd vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Tarieven: 
Vrijblijvend contact opnemen met mij kan altijd, heel graag zelfs. Je kunt me bereiken op 0648106942.

Heb je daarnaast ook behoefte aan een live kennismakingsgesprek, dan kom ik naar je toe. Dat kost €99,-* en duurt 1-2 uur. Tijdens dit gesprek kijk ik met jou en je naasten of de juiste klik er is en of het goed voelt om met elkaar in zee te gaan.

Vervolg: €499,-* per week. Hierbij ga ik uit van 1 of 2 live contactmomenten van 1-4 uur per keer en zo nodig tussentijds telefonisch (beeld)contact.

Mocht er een andere behoefte zijn in de contactfrequentie, dan is dat zeker bespreekbaar en zal het tarief daarop in overleg aangepast worden. 

* Prijzen zijn excl. reiskostenvergoeding à €0,23/km; vrijgesteld van BTW.