Transformatiecoach

Welkom op de website van Licht-leven Licht-geven. Jouw grootste geschenk aan jezelf is simpelweg jezelf ZIJN. Als transformatiecoach begeleid ik je op een reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Veel mensen ervaren spanning, extreme vermoeidheid, overprikkeling, innerlijke strijd, boosheid, frustratie en angsten als ze niet trouw zijn aan zichzelf. Dit kan leiden tot klachten zoals burn-out, chronische vermoeidheid, slaapproblemen en zelfs ziekten. Ik help je deze patronen te doorbreken en te transformeren naar een leven vol energie en balans.

Wat doet een transformatiecoach?

Als transformatiecoach loop ik een tijdje met je mee op je pad naar verandering. Samen kijken we naar de blokkades en negatieve overtuigingen die je tegenhouden. Ik help je volmondig JA te zeggen tegen jezelf en je angsten te overwinnen. Door oude pijn te helen en jezelf volledig te accepteren, krijg je weer grip op je leven. Je leert je eigen rustpunt te zijn en energie terug te vinden. Dit proces maakt niet alleen je lichaam en geest gezonder, maar ook je leven rijker en betekenisvoller.

Wanneer is transformatiecoaching interessant?

Transformatiecoaching is interessant voor iedereen die vastloopt in het leven. Of je nu kampt met een burn-out, twijfelt over je carrière of relatie, of gewoon een diepere verbinding met jezelf zoekt, een transformatiecoach kan je begeleiden. De coaching is gericht op het doorzien van wie je niet bent en het loslaten van wat je niet langer dient. Hierdoor ontstaat ruimte om te voelen wat je echt wilt en wie je werkelijk bent. Het is een reis van overleven naar Leven, waarbij je steeds dichter bij je ware zelf komt.

P1030652

Verschillende trajecten bij de transformatiecoach

Ik bied als transformatiecoach verschillende trajecten aan om je te ondersteunen in jouw transformatieproces. Deze trajecten zijn zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij verschillende behoeften en levensfases. Elk traject heeft als doel om je zo snel mogelijk weer in je kracht te zetten en onafhankelijk te maken.

Kort en krachtig: In dit traject kiezen we samen het meest urgente probleem in jouw leven. In drie sessies van 1-1,5 uur leggen we dit bloot en starten de heling. Je verbindt je met je innerlijke kracht zodat je hierna zelf verder kunt. Dit kan ook online. Duur: 3-6 weken.

Stromende levenskracht: Bij burn-out, overspannenheid, of twijfels over werk of relatie, lopen we drie maanden samen op. In zes sessies (waarvan enkele langer) duiken we diep in je blokkades en levensenergie. Je leert doorzien wie je niet bent en wat je los wilt laten, en gaat weer voelen wat je echt wilt en wie je echt bent. Van overleven naar Leven. Duur: 3 maanden.

Innerlijke reis naar heelheid: Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet hoe verder? Dit traject van 6-8 maanden brengt je terug naar je essentie. In negen live sessies van 2-3 uur pel je laag voor laag af totdat er alleen maar acceptatie en zachtheid overblijft. Je wordt volledig jezelf. Duur: 6-8 maanden.

Neem contact met mij op

Mijn doel als transformatiecoach is om mezelf zo snel mogelijk overbodig te maken. Daarom beginnen we met een vrijblijvend gesprek om te kijken of ik de juiste persoon ben die je nu nodig hebt en of je echt gecommitteerd bent aan jouw transformatieproces. Zonder jouw commitment kan ik niets en wil ik ook niets. Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek wat ik als transformatiecoach voor jou kan betekenen. Samen werken we aan een leven waarin jij volledig jezelf kunt zijn en je innerlijke rust en balans vindt. Je verdient het om te stralen en vol energie door het leven te gaan!