Tweeluik “Dans met het Duister”

Vraag en antwoord — satsang en healing.
Ben jij eraan toe om het Duister aan te kijken en te ervaren dat het allemaal wel meevalt? Want het is nu tijd dat je erin duikt, omdat je er rijp voor bent. Jouw systeem vraagt om deze diepte-aanraking. Jouw angsten, woede, verlatenheid en pijn vragen om doorzien te worden. Collectieve afgescheidenheid, angsten en pijn vragen nog veel meer om doorzien te worden, om op te lossen.  

En JIJ bewust mens, kunt dat. Meer dan ooit sta je voortdurend oog in oog met je eigen en de collectieve schaduwen, vaak zelfs letterlijk zichtbaar. Velen vinden het lastig om hiermee om te gaan, omdat het veel angst en onveiligheid op kan roepen.  

Gedurende deze 2 online avonden zal ik je meenemen in het veld van aanvaarding en ankering in je essentie. Vanuit deze energie zullen we zonder spannend gedoe gaan ervaren dat de schaduwen deel van jou zijn. Dat ze er enkel zijn om zichtbaar te worden, om in het Licht van jouw bewustzijn te komen. Je zult gaan voelen dat ze hierdoor hun zwaarte en grip op jou verliezen. Omdat jij in je essentie blijft, in het Licht dat je BENT. 

Tijdens dit tweeluik zal vanuit een helend verbonden veld informatie gegeven worden over hoe je om kunt gaan met de schaduwen die nu omhoog komen. Je kunt ter plekke vragen stellen of van tevoren mailen, waar ik dan op in zal voelen en antwoorden geven die voor iedereen waardevol zullen zijn. We sluiten af met een groepshealing.

Waar: 
Online tijdens een “live”-sessie in een besloten facebookgroep  

Wanneer:
Woensdag 30 sept. en 14 oktober
19:30-21:30u

OF

Zondag 4 en 18 oktober
19:30-21:30u 

Kosten:
€44,- 

Aanmelden kan via deze link.
Voor vragen kies je deze link.