Workshop: Leef! In verbinding met jezelf en de Aarde.

De workshop bestaat uit de volgende 2 avonden en 1 ochtend:
Donderdag 18 juni van 19:30-22:00
Zaterdag 27 juni van 10:30-12:00
Donderdag 2 juli van 19:30-22:00

Tijdens deze live workshop gaan we naar binnen. Naar jouw essentie. Je wordt bekrachtigd in wie je werkelijk bent. Hierin zul je zoveel liefde en vreugde ervaren! Je gaat je sterker voelen, maar ook veel liefdevoller. In verbinding met jezelf, je omgeving en vanuit een diepe verankering in Moeder Aarde. Moeiteloos weet je wat je volgende stap is. Als het zo bedoeld is krijg je inzicht in je taak voor de Nieuwe Aarde. Velen zijn nu wakker aan het worden en daar draagt deze workshop aan bij.

Gedurende de hele workshop word je gedragen door het veilige helende veld dat altijd vanzelf ontstaat. Er zullen kruiden of planten gechanneld worden waarbij je een healing ontvangt van de deva van de plant. Er zullen oefeningen in groepjes zijn en je mag vragen inbrengen. We gaan naar buiten om te oefenen met het verbinden met de natuur. Zo leer je hoe je in het dagelijks leven vanzelf meer afgestemd bent op je eigen wezen en daarbij met de natuur om je heen. Zoals bijvoorbeeld wanneer je een veer vindt: wat heeft dit mij te vertellen? Wat wil er gezien worden?
Tijdens de zaterdagochtend zal er in het bos bij Berg en Dal een groepshealing plaatsvinden samen met de natuurspirits, magie en de wijsheid van de natuurheksen die daar sterk aanwezig zijn.

Locaties:
Donderdagavonden: Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331 Nijmegen.
Zaterdagochtend: het bos in Berg en Dal. Precieze locatie volgt. Helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.

Kosten:
€ 93,- (BTW vrij)

Graag van tevoren aanmelden (uiterlijk 17-6!) via mail of telefonisch:
janneke@lichtlevenlichtgeven.nl
0648106942